Nordisk Magasin

Volvos nya eldrivna maskiner

Välkommen till ett nytt blogginlägg och välkommen till Volvos nya eldrivna entreprenadmaskiner. I detta inlägg kommer vi att diskutera och prata om Volvos nya eldrivna grävmaskiner och hjullastare. Volvo har verkligen en tanke på att revolutionera branschen med deras nya maskiner. Vi hoppas vi någon gång får möjligheten att sälja deras maskiner i vår E-handel på Nordisk Maskin.

Läs mer »

Nordisk Maskin – Fibergrävning

Välkommen till ännu ett nytt blogginlägg i vår magiska blogg. I detta inlägg kommer vi att prata om fibergrävning och det inkluderar även bredbandets historia, certifikatet för robust fiber och redskap man kan behöva för att lyckas med en bra fibergrävning.

Läs mer »

Välkommen till magasinet

Hej,
Varmt välkomna till vårt första inlägg i vår nya bloggsatsning. Här i vårt magasin kommer vi att uppdatera med nyheter, tips, allmän info och våra framtida projekt. I den här texten kommer vi att prata en hel del om oss själva och våra fina samarbetspartners. Vi tänkte att det kan vara kul att få veta lite mer om varje partner som vi representerar här på NordiskMaskin.se.

Läs mer »